Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Céginfó

CASTONE Electronic Kft-ben kezdetben sztereo végerősítők kisebb teljesítményű változatait gyártottuk, majd fokozatosan fejlesztettük ki a nagyobb teljesítményű készülékeket.

Későbbiekben elkészítettük a CMA-052 és CMA-152 típusú sztereo keverőket, melyek nagyon sikeresek voltak az akkori diszkósok köreiben. A kilencvenes évek elején fejlesztettük ki a CPA-100H típusú 100V-os hanghálózatok végerősítőit. A piaci igények kielégítésére megjelentek a 100W, 200W, 400W, 600W és 1000W-os végfokozataink és ezek meghajtására is alkalmas előerősítő család három tíjpussal: CMA-104H, CMA-104H2 és a CMA-108H.

1993-ban kezdődtek a nagyobb teljesítményű sztereo végfokozatok fejlesztései. Ez a család három taggal valósult meg: CPA-800, CPA-1000 és CPA-1200, amelyek ventillátoros hűtésűek és összetettebb védelmi rendszerrel rendelkeznek. Az 1200W-os erősítőnket talán nevezhetjük a legkelendőbb típusnak sztereo végfokaink közül. 1994-ben a régi modellek helyett az új B típusjelű végerősítők teljesen új áramköri megoldásokkal jelentek meg.

Ugyancsak ebben az időszakban fejlesztettük ki a két és három utas sztereo, aktív crossovereinket is.

A folyamatos fejlesztések eredményeként 1997-ben bemutathattuk a CA családot, három taggal CA-1400, CA-1600 és a CA-2000, melyek az eddigi készülékeink közül a legsokoldalúbb védelmi redszerrel rendelkeznek. Ezek után kialakítottuk a CABA típusjelű erősítőinket aktív hangdobozok részére. Ma már készülékeink mind külsejét mind belsejét (elektromos kontrukcióját) tekintve a kor igényeinek eleget tevő fejlesztésen mentek keresztül, és sok egyéb szolgáltatással, megbízható működést segítő védelmi megoldásokkal egészültek ki.

Az ügyfeleink szélesebb körű kiszolgálása érdekében több, új típusú sztereo erősítőket, hangdobozokat, 100V-os hangszórókat, hangosító központokat, mikrofonokat importálunk és forgalmazunk.

A fejlesztés, az új konstrukciók kidolgozása napjainkban és a jövőben is tovább folytatódik a felhasználók igényeinek messzemenő figyelembevételével.

 

Kaszabné Faragó Edit
Ügyvez. ig.